Hvorfor bruge Optilease.dk ?

SPØRGSMÅL: Hvilket af de mere end 20 leasingselskaber i Danmark vil dig og din branche bedst og billigst i det øjeblik du har brug for finansiering af nyindkøbt udstyr?

SVAR: Ja det er meget svært at svare på, men med Optilease.dk sikrer du, at netop din eksakte forespørgsel kommer bredt ud til leasingselskaberne, der dermed byder ind på samme betingelser og sikrer dig den mest optimale finansiering af dit udstyr*

*Skal du finansiere kr. 1.000.000,- over 5 år er din besparelse ca. kr. 30.000,- over perioden hvis din kontraktrente reduceres med 1%!

Hvad koster det ?

Det koster dig ikke noget at få sendt sin forespørgsel på finansiering rundt til leasingselskaberne – du udfylder blot ansøgningsformular her på siden og Optilease.dk vender tilbage med bedste modtagne tilbud indenfor 72 timer.

Hvem betaler så ?

Det finansieringsselskab der vinder ordren betaler en provision til Optilease.dk når dit udstyr leveres og finansieringsaftalen igangsættes.

Det er gratis for alle de øvrige finansieringsselskaber der indsender tilbud og ikke bliver valgt som leverandør på den enkelte sag.

Hvilke brancher opererer
Optilease.dk i ?

Optilease.dk henvender sig til alle brancher inden for dansk erhvervsliv.

Optilease.dk tilbyder pt. ikke løsningen til private.

Er du klar til at prøve ?

Udfyld formularen og du modtager bedste tilbud indenfor 72 timer.
Har du brug for hjælp eller har spørgsmål så ring eller skriv endelig til kundeservice.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK